26 octombrie 2010

Ciocan, matusa ta e contrabandist?

 Mamaia lui Christian Ciocan nu e tigan si el nu a invatat azi-noapte toata ziua, dar matusa lui e sigur contrabandist! De tigari chiar!

"Maria Buzgure, în  vârstă de 54 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a fost amendată de vameşii mehedinţeni cu suma de 20.000 de lei, întrucât avea ascunse în autovehicul nu mai puţin 3.940 de pachete de ţigări de contrabandă, precum şi cinci litri de alcool.", potrivit editie.ro


 Ce inima tare are femeia pentru varsta ei! Ei, Ciocane, acum e momentul sa te gandesti serios la treaba aia cu chilotii...simt ca ai nevoie de ei mai mult ca oricand. Cine stie ce bunic ti-or mai gasi astia, care sa fie cultivator de canepa! Si iti dau si o idee tare! Vorbeste si cu baietul cela de la politia de frontiera si cu cel de la pompieri si lansati o linie impreuna. Ar da minunat daca le-ai folosi initialele lor si numele tau:
          "AM Ciocan FB" ( desigur, mai pot exista si alte combinatii, dar eu zic ca asta e buna)
Pe bune, ar scoate si ministerul din criza la cat de bine s-ar vinde!

2 comentarii:

Anonim spunea...

daca botezatu ar accepta sa faca chiloti pt gabori, va vrea sa scrie "ciocan" pe spate. si nu da bine, probabil de aia a refuzat oferta. si o exclusivitate, draga "ziuaiguanei": ciocan poarta tanga.

Andreea spunea...

:))))) Cioca poarta tanga????

Lesin! Cu ata in fata sau cum?