25 iunie 2010

Curtea Constitutionala sau teoria conspiratiei

Ma inclin din nou in fata genialitatii lui Basescu si a oamenilor lui. A reusit inca o data sa se foloseasca de presa mogulilor ca sa dea sah si mat tarii asteia cu decizia Curtii. Oare chiar crede cineva ca aia au decis de capul lor, cand cei mai multi apartin PDL-ului iar presedintele Curtii are aceleasi puncte de vedere ca si Base, la propriu?
Sa le luam logic si pe rand. Nicio tara nu a decis sa taie pensille ca masura de criza. Doar Romania era mai cu mot. Si au inceput televiziunile sa toace subiectul: bietii pensionari vor muri pe capete, un adevarat flagel, crima, nenorocire. Cred ca in tot acest timp mana de oameni care a pus totul la care se prapadea de ras. Intre timp, ministrii PDL ieseau si mai alimentau putin scandalul pe care il faceau guristii mogulilor. Nu uitau sa mentioneze ca trebuie sa reduca si pensille, altfel umbla la impozite, taxe, biruri si ce o mai fi. Intre timp, deputatul PDL, Alin Popoviciu a anuntat in urma cu o saptamana ca Boc pregateste o surpriza placuta in ceea ce priveste pensiile.

"Nu ne-a spus despre ce este vorba, o să avem discuţia duminică". Întrebat dacă este vorba despre pensii şi dacă o să avem o surpriză, Popoviciu a răspuns "plăcută, în niciun caz neplăcută". Si culmea, am avut-o!
Bunnn, si ultima lovitura, decizia Curtii! Nu se taie, dom'ne, pensiile. E neconstitutional!
Ei, nu se taie pensiile? Atunci ne vedem obligati sa-i inrobim si mai mult pe sclavii ce mai muncesc in tara asta. Le taiem salariile functionarilor, mai dam afara vreo suta de mii si taxam tot. Mai crestem un pic un pic pe ici, pe colo, si anume in punctele esentiale, o sa mai cresca si dobanzile la banci, plus euro. Tot sa traiasca bine! Dar guvernantii nu sunt de vina! Au incercat, dar nu i-a lasat Curtea!

Un comentariu:

Anonim spunea...

interesanta "conspiratie" si cred ca e foarte aproape de adevar. Ar mai fi o chestie, "bonusul" pe care si l-a luat "curtea" in schimbul acestui favor facut guvernarii: propriile pensii. nesimtite as zice.